برخی از جرائم مالیاتی در قانون مالیات های مستقیم

در مورد مطالب حسابداري در اين سايت صحبت خواهيم كرد

برخی از جرائم مالیاتی در قانون مالیات های مستقیم

۱۷ بازديد

 

هم چنین در ماده 278 آمده است ، رئیس قوه قضائیه بنا به درخواست رئیس سازمان امور مالیاتی در هریک از استان ها و مناطقی که مقتضی بداند دادسرا و دادگاه ویژه مالیاتی تشکیل می دهد. در این صورت سازمان امور مالیاتی کشور موظف است لوازم و تجهیزات و مکان استقرار مستقلی را برای آنها تامین نماید.

در ماده 279 هرگونه دسترسی غیر مجاز و سوء استفاده از اطلاعات ثبت شده در پایگاه اطلاعات هویتی، عملکردی و دارایی مودیان مالیاتی موضوع ماده (169 مکرر) این قانون در خصوص مسائلی غیر از فرآیند تشخیص و وصول درآمدهای مالیاتی یا افشای اطلاعات مزبور جرم است و مرتکب علاوه بر انفصال از خدمات دولتی و عمومی از دو تا پنج سال، مجازات بیش از شش ماه تا دوسال حبس محکوم می شود.

با اجرای قانون مالیات‏های مستقیم که بر پایه‏ ی توجه به حقوق مردم استوار است، با رعایت عدالت، مودیان مالیاتی به پرداخت مالیات که یک تکلیف اجتماعی است تشویق می‏ شوند و با اجرای مفاد قانون، زمینه مساعدی در راستای شفافیت، انضباط و توسعه اقتصادی فراهم می ‏شود و فرار مالیاتی از سوی کسانی که صاحب ثروت‏ های کلانی بوده و ممکن است به راحتی قانون را دور بزنند به حداقل می رسد که در نهایت اجرای آن می تواند موجب شفاف سازی فعالیت های اقتصادی گردد و اخذ مالیات عادلانه تر باشد.






 

http://kagacc.ir/content/%D8%AE%D8%AF%D9%85%D8%A7%D8%AA-%D8%AD%D9%82%D9%88%D9%82%DB%8C-%D9%88-%D8%AB%D8%A8%D8%AA%DB%8C

 

منبع  شرکت حسابداری کاوش گویا ارقام

 

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.